Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
BENTLEY akkumulátorok

BENTLEY akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett Bentley autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

BENTLEY
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig
A
  • ARNAGE I
  • ARNAGE II
  • AZURE
  • AZURE II

Az Bentley autók a luxus és elegancia megtestesítői, olyan modellekkel büszkélkedve, mint az Arnage I, Arnage II</b vagy a felemelő érzést keltő Azure és Azure II. A sportos és stílusos vonalvezetésű Continental sorozat, ideértve a Continental Flying Spur-t és a kifinomult Continental GT-t is, elismerésre méltó teljesítményt nyújt.

Az egyedi modellekhez megfelelő akkumulátorok kiválasztása elengedhetetlen, hogy ezek a luxusautók a lehető legjobban működjenek. Az egyes típusokhoz különböző típusú akkumulátorok szükségesek, amelyeket a motor jellege és az autó eventuális start-stop rendszere határoz meg.

A piacon elérhető akkumulátor márkák között szerepelnek a megbízható Varta, az innovatív Bosch, a prémium minőségű Kraftmann, valamint a kiváló teljesítményt nyújtó Perion, ABS, Polarix, Exide és Dynac. Az egyes Bentley modellekhez eltérő kapacitású, indítóáramú és kapcsolású akkumulátorokra van szükség. A Arnage I és Arnage II típusokhoz olyan akkumulátorok illenek, amelyek megbízható indítóárammal rendelkeznek a nagy teljesítményű motorok számára.

Az elegáns Azure és Azure II modellek számára olyan akkumulátorok ideálisak, amelyek magas kapacitásúak és stabil feszültséget tartanak fenn. A Continental sorozathoz tartozó modellekhez, beleértve a Continental Flying Spur-t és a Continental GT-t, erőteljes akkumulátorok kellenek, hogy az autók teljesítménye mindig magas szinten legyen. Mindazonáltal, mind az Arnage, mind a Continental sorozatba tartozó modellek általában 12 V feszültséget igényelnek a stabil és hatékony működéshez.

Összességében a Bentley autók kifinomultságuk és minőségük terén a legmagasabbra törekednek, és az ehhez megfelelő akkumulátorok elengedhetetlenek a zavartalan és elegáns vezetési élményhez. Legyen szó a grandiózus Arnage modellekről vagy a sportos Continental sorozatról, az egyedi igényekhez igazított akkumulátorok garantálják a Bentley autók magas színvonalú működését és teljesítményét.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.